Informatie


Voordelen bij Rijschool Perfect

Leren rijden is best spannend. Daarom is het heel belangrijk dat je je tijdens de rijlessen op je gemak voelt. Bij Rijschool Perfect snappen we dat. Je krijgt bij onze rijschool een vaste instructeur, die je op een prettige en ontspannen manier de kneepjes van het rijden bijbrengt.

Tijdens de rijlessen hebben we veel aandacht voor verkeersinzicht. We leren je om vooruit te kijken en om goed te anticiperen, dus om te gaan met verschillende situaties in het verkeer. Wij oefenen tijdens de rijles alle CBR-routes een aantal keer met je, zodat je goed voorbereid en zelfverzekerd aan je examen kunt beginnen.

Rijden onder deskundige begeleiding

  • Je rijdt in mooie nieuwe auto’s/motoren
  • Jonge, goed opgeleide rijinstructeurs
  • Ruime lestijden, van 8.00 tot 20.00 maandag tot en met zaterdag
  • Alle mogelijke CBR examenroutes worden geoefend
  • Alle lesuren effectief gebruiken (naar eigen keus in te delen)
  • Autotheorie-examen halen in één dag!
  • Goed voorbereid naar het examen

Zelfverzekerd Je Rijles Rijden

Heb je slechte ervaringen met rijlessen, of heb je faal angst? Al onze instructeurs zijn gespecialiseerd in het omgaan met deze angsten. De lessen worden aangepast op jouw tempo, zodat jij straks ook zelfverzekerd de weg op kunt. Als je er voor kiest om de rijles vanaf de rijschool te volgen, hoef je geen leerlingen op te halen en kun je alle lesuren effectief gebruiken. Je kunt er ook voor kiezen om wel thuis te worden opgehaald, als je dat prettiger vindt.

Wat houdt het praktijk examen voor auto in?

Voor het halen van je autorijbewijs (rijbewijs B) moet je, naast een theorie-examen, ook een praktijkexamen doen. Hierbij zal de examinator in ongeveer 60 minuten je rijvaardigheid beoordelen. Je zult niet verrast zijn, want wij bereiden je met onze autorijlessen volledig voor op deze dag.