Praktijk

Praktijklessen in Haarlem & omgeving

Eindelijk is het dan zover. Je bent helemaal klaar om te beginnen aan een verantwoorde en veilige rijopleiding! En zoals iedereen wil ook jij zo snel mogelijk je rijbewijs behalen en zelfstandig achter het stuur kruipen om te genieten van de vrijheid die bij een auto hoort. Welnu, een goed begin is het halve werk. Om een goed begin te maken ben je bij ons aan het juiste adres!

Rijschool Perfect heeft een hoog slagingspercentage voor zowel de eerste keer afrijden als ook de tweede keer. Zo snel mogelijk slagen voor je rijexamen betekent niet alleen dat je eerder zelfstandig kunt rijden, het betekent ook dat je minder kosten maakt. Als je voor ons kiest kun je er dus op rekenen dat de kans groot is dat je snel je rijbewijs haalt en dat het je zo weinig mogelijk kost.


Onze werkwijze = kwaliteit eerst!

Wij volgen de CBR-rijprocedure. Onze leerlingen krijgen dus rijles volgens de CBR-richtlijnen. Zo kun je precies aan de eisen van de examinator voldoen. Tijdens de rijles vult de instructeur een persoonlijke instructiekaart in, zo blijft hij of zijn precies op de hoogte van de vorderingen van je rijopleiding en kan hij maatwerk leveren om je rijvaardigheden zo snel mogelijk naar het gewenste en vereiste CBR - niveau te tillen.

Onze instructeurs beschikken over slimme trucjes om je verkeersinzicht, je behendigheid, verkeerstechnisch gezichtsvermogen en je reactiesnelheid snel op peil te krijgen.

Rijlessen wanneer het jou uitkomt!

Onze leerlingen bepalen wanneer en waar ze achter het stuur kruipen om te lessen. op deze manier maken wij het onze leerlingen zo makkelijk mogelijk om te lessen en benutten we de tijd optimaal om zo snel mogelijk vorderingen te boeken. Voordeel van deze benadering is dat onze leerlingen geen stress ervaren van overvolle agenda’s en complexe planningen. Altijd relaxed achter het stuur zitten draagt bij aan het verkorten van de cursusperiode en het verminderen van het aantal noodzakelijke lessen.

Wens je meer informatie over het nemen van een rijles in Haarlem en omstreken of ontvang je graag een vrijblijvende offerte? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon of per email!